Over Stabico

15
medewerkers
7
Specialisaties
15
jaar ervaring

Stabico is een veelzijdig ingenieurs- en studiebureau gespecialiseerd in stabiliteitsstudies, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, EPC, ventilatieverslaggeving, blowerdoortesten en warmteverlies berekeningen.

Alle diensten

VEELZIJDIG INGENIEURSBUREAU

Stabico werd in 2011 opgericht met als hoofdactiviteit stabiliteitsstudies. Door de jaren heen werden de activiteiten uitgebreid met veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, EPC, ventilatieverslaggeving, blowerdoor testen en warmte verlies berekeningen.

Vandaag is Stabico een polyvalent studie- en ingenieursbureau met een team van 15 medewerkers. Vanuit het kantoor in Lennik bedienen we particulieren en bedrijven in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

DE KRACHT VAN EEN GROEP

Sinds 2023 is Stabico een van de zeven bedrijven binnen Studibo. Samen met zes andere ingenieurs- en studiebureaus ‒ RaCo, Concreet, Feys, Keurdesk, De Fonseca en Bouw- en Energie Advies ‒ bundelen we de krachten om onze klanten een totaalservice te kunnen bieden.

Doordat we lokale expertise koppelen aan een breed netwerk van specialisten kunnen we onze klanten maximaal ontzorgen. Stabiliteitsstudies lopen via Stabico en Concreet, landmeten en expertises via Feys, technische studies via RaCo en EPC- en asbestattesten via Keurdesk, Feys en Bouw-en Energie Advies. De Fonseca is een gespecialiseerd akoestisch studiebureau. Voor alle bouwstudies fungeert Studibo als centraal aanspreekpunt.

Ontdek de A tot Z service van ingenieurs- en studiebureau Stabico.